Gnesta veterinärpraktik

Välkomna till vår veterinärmottagning i Gnesta!


Klicka här för onlinebokning!


Vi tar emot patienter Mån-Fre 08:15-17:00. Vi har kvällsöppet för bokade tider på tisdagar och torsdagar. Jourverksamhet i mån av tid kvällar, nätter och helger på telefonnummer 0158-12112. Ring för att boka tid!


Vi har ett välutrustat lab, röntgen, ultraljud, operationssal med gasnarkos där vi utför allt från kastrationer till mer avancerade operationer, enkel och avancerad tandvård med gasnarkos, tandröntgen, seniorkontroll, avlivning m.m.


Vi gör även hembesök! Många hundar och kanske speciellt katter tycker det är jobbigt med bur och bilresa till en mottagning. Bokar du hembesök slipper du den stressen. Speciellt när det är dags för din trotjänare att somna in kan det vara skönt att göra det i hemmets lugn. Vi gör hembesök i Järna, Nykvarn, Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda, Hölö, Trosa, Södertälje, Mölnbo, Vagnhärad, Mariefred, Strängnäs med omnejd.


Vi har en filial i Flen och Mariefred. Se "Kontakta oss" för adress och mer information.


Observera att avbokning måste ske senast dagen innan bokat besök. Uteblivet besök debiteras med 350 kr, utebliven operationstid med 500 kr.


Betalningsmetoder Kort, SwishVåra Medarbetare


Leg vet Emma Ekman

Jag tog veterinärexamen från Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i januari 2009. Innan dess gick jag en tvåårig djursjukvårdarutbildning i USA. Sedan dess har jag arbetat med smådjur på Universitetsdjursjukhuset SLU i Uppsala, Morgongåva veterinärklinik samt Uppsala veterinärmottagning. Jag har även arbetat en kortare tid på UDS ambulatoriska klinik och distriktsveterinärerna i Hudiksvall. Mina specialintressen är kattens sjukdomar, medicinska utredningar och bilddiagnostik (röntgen och ultraljud) samt obstetrik.

Leg vet Frida Matsson

Frida Matsson har jobbat hos oss på Gnesta Veterinärpraktik sedan början av 2016. Frida tog veterinärexamen 2008 i Köpenhamn och har sedan dess jobbat hos Distriktsveterinärerna i Hedemora, Borlänge och Örnsköldsvik. Hennes intresseområden är framför allt tandvård, kirurgi, och sårskador, men hon har en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon har egna katter och hästar och spenderar det mesta av fritiden på hästryggen.

Klinikchef Jenny Karlsson

Jenny är vår klinikchef som är legitimerad djursjukskötare i grunden. När hon inte tar hand om kliniken och personalen är hon på vår operationsavdelningen där hon söver djuren, assisterar kirurgen och tar hand om djuren när de vaknar upp från operationer. Hon har långvarig erfarenhet från Animalens smådjursklinik. En brun labrador brukar hon leka med på fritiden!

Djurvårdare Felippa Flemström

Felippa är djurvårdare på utökad nivå. och finns ofta i telefonen, receptionen eller assisterar med blodprover och dylikt inne på rummen. Felippa har haft hästar och hundar

Djurvårdare Nivå 3 Ellinor Eriksson

Ellinor jobbar som djurvårdare med utökad nivå. För det mesta assisterar hon veterinärer på poliklinik och operation, men hon finns även i receptionen/telefon Ellinor är föräldraledig.

Djurvårdare Elise Söderberg

Elise jobbar som receptionist och djurvårdare och assisterar veterinärerna med blodprov och röntgen m.m. Innan hon kom till oss har hon bl.a jobbat hos distriksveterinärerna i Flen. Hon bor med katt och hund. Kom in med en varghund och Elise skriker av lycka!

Leg Vet Sandra Lennartsson

Sandra har tidigare jobbat på Distriksveterinärerna i Dalarna och Södermanland. Sandra tycker om de flesta fallen men gillar när arbetet är varierat, så förutom jobb på kliniken i Gnesta så åker hon även ut på många hembesök.

Leg Vet Alicia Jimenez

Alicia har flyttat till Sverige från Spanien, där hon har jobbat som veterinär i 12 år. Hon är kunnig inom tandvård och mjukdelskirurgi, men hon har även en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon är lite extra intresserad av hud och mjukdelskirurgi. I dagsläget pratar Alicia engelska, men tar kurser för att lära sig svenska.

Djurvårdare Nivå 3 Sanna Norlander

Sanna jobbar som djurvårdare på nivå 3. För det mesta assisterar hon veterinärer på poliklinik och operation, men hon finns även i receptionen/telefon. Hon bor med en miniature American Shepherd.

Leg Vet Amanda Winblad von Walter

Amanda tog examen 2015 på SLU i Uppsala. Har mestadels jobbat på distriktsveterinärerna, men en del på djursjukhuset Valla, i Linköping. Hon har höns, tre whippets och en katt. Hon är en rackare på kattfärger! Amanda jobbar som konsult hos oss och är här 2 dagar i veckan.

Leg vet Natalia

Natalia kommer från Polen och jobbar som konsult hos oss. Hon är kunnig på kirurgi och har en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon är även väldigt kunnig på exotiska djur och gnagare.

Djurvårdare Nivå 3 Johanna Persson

Johanna jobbar som djurvårdare på nivå 3. För det mesta assisterar hon veterinärer på poliklinik och operation, men hon finns även i receptionen/telefon. Hon har lång erfarenhet inom yrket och har tidigare jobbat på Vettris. På fritiden leker hon med sina Berner Sennenhundar och har även uppfödning.