Gnesta veterinärpraktik

Välkomna till vår veterinärmottagning i Gnesta!


Vi tar emot patienter Mån-Fre 08:15-17:00. Kvällsöppet på Måndagar och Onsdagar (08:15-19:00) Jourverksamhet i mån av tid kvällar, nätter och helger. Ring eller maila för att boka tid!


Vi har ett välutrustat lab, röntgen, ultraljud, operationssal med gasnarkos där vi utför allt från kastrationer till mer avancerade operationer, enkel och avancerad tandvård med gasnarkos, tandröntgen, seniorkontroll, avlivning m.m.


Vi gör även hembesök! Många hundar och kanske speciellt katter tycker det är jobbigt med bur och bilresa till en mottagning. Bokar du hembesök slipper du den stressen. Speciellt när det är dags för din trotjänare att somna in kan det vara skönt att göra det i hemmets lugn. Vi gör hembesök i Järna, Nykvarn, Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda, Hölö, Trosa, Södertälje, Mölnbo, Vagnhärad, Mariefred, Strängnäs med omnejd.


Vi har en filial i Flen. Se "Kontakta oss" för adress och mer information.


Observera att avbokning måste ske senast dagen innan bokat besök. Uteblivet besök debiteras med 350 kr, utebliven operationstid med 500 kr.


Betalningsmetoder Kort, SwishVåra Medarbetare


Leg vet Emma Ekman

Jag tog veterinärexamen från Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i januari 2009. Innan dess gick jag en tvåårig djursjukvårdarutbildning i USA. Sedan dess har jag arbetat med smådjur på Universitetsdjursjukhuset SLU i Uppsala, Morgongåva veterinärklinik samt Uppsala veterinärmottagning. Jag har även arbetat en kortare tid på UDS ambulatoriska klinik och distriktsveterinärerna i Hudiksvall. Mina specialintressen är kattens sjukdomar, medicinska utredningar och bilddiagnostik (röntgen och ultraljud) samt obstetrik.

Leg vet Frida Matsson

Frida Matsson har jobbat hos oss på Gnesta Veterinärpraktik sedan början av 2016. Frida tog veterinärexamen 2008 i Köpenhamn och har sedan dess jobbat hos Distriktsveterinärerna i Hedemora, Borlänge och Örnsköldsvik. Hennes intresseområden är framför allt tandvård, kirurgi, och sårskador, men hon har en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon har egna katter och hästar och spenderar det mesta av fritiden på hästryggen.

Klinikchef Jenny Karlsson

Jenny är vår klinikchef som är legitimerad djursjukskötare i grunden. När hon inte tar hand om kliniken och personalen är hon på vår operationsavdelningen där hon söver djuren, assisterar kirurgen och tar hand om djuren när de vaknar upp från operationer. Hon har långvarig erfarenhet från Animalens smådjursklinik. En brun labrador brukar hon leka med på fritiden!

Djurvårdare Felippa Flemström

Felippa är djurvårdare och finns ofta i telefonen, recedptionen eller assisterar med blodprover och dylikt inne på rummen. Felippa har haft hästar och hundar

Djurvårdare på utökad nivå Ellinor Eriksson

Ellinor jobbar som djurvårdare med utökad nivå. För det mesta assisterar hon veterinärer på poliklinik och operation, men hon finns även i receptionen/telefon

Djurvårdare Elise Söderberg

Elise jobbar som receptionist och djurvårdare och assisterar veterinärerna med blodprov och röntgen m.m. Innan hon kom till oss har hon bl.a jobbat hos distriksveterinärerna i Flen. Hon bor med katt och hund. Kom in med en varghund och Elise skriker av lycka!

Leg Vet Sandra Lennartsson

Sandra har tidigare jobbat på Distriksveterinärerna i Dalarna och Södermanland. Sandra tycker om de flesta fallen men gillar när arbetet är varierat, så förutom jobb på kliniken i Gnesta så åker hon även ut på många hembesök.

Leg Vet Alicia Jimenez

Alicia har flyttat till Sverige från Spanien, där hon har jobbat som veterinär i 12 år. Hon är kunnig inom tandvård och mjukdelskirurgi, men hon har även en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon är lite extra intresserad av hud och mjukdelskirurgi. I dagsläget pratar Alicia engelska, men tar kurser för att lära sig svenska.

Djurvårdare på utökad nivå Karoliina Möller

Karoliina jobbar som djurvårdare med utökad nivå. För det mesta assisterar hon veterinärer på poliklinik och operation, men hon finns även i receptionen/telefon. Tidigare har hon arbetat på Djursjukhuset Strömsholm, Solsidan, Djurakuten och Djurkliniken Nacka. Hemma har hon två hundar.

Bror Uvebrant

Bror jobbar som lokalvårdare hos oss. Han har hand om städ, tvätt och sköter sterilen,

Leg vet Linda Devine

Linda tog veterinärexamen från Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) 2011. Sedan dess har hon arbetat på bl.a Anivet, Stockholms djurklinik och Stockholms kattklinik. Linda är specialiserad i kattens sjukdomar. Hon har tidigare haft en liten kattuppfödning med bl.a rasen Balines. I dagsläget har hon råttor hemma som busar runt.

Djurvårdare Sanna Norlander

Sanna assisterar veterinärerna med blodprover, röntgen m.m, hon finns även i receptionen och telefonen. Har tidigare jobbat på Södra Djursjukhuset. Hon är även utbildad hundinstruktör som hon har arbetat lite med på fritiden. Hon bor med en katt och hund

Leg Vet Amanda Winblad von Walter

Amanda tog examen 2015 på SLU i Uppsala. Har mestadels jobbat på distriktsveterinärerna, men en del på djursjukhuset Valla, i Linköping. Hon har höns, tre whippets och en katt. Hon är en rackare på kattfärger! Amanda jobbar som konsult hos oss och är här 2 dagar i veckan.

Leg vet Natalia

Natalia kommer från Polen och jobbar som konsult hos oss. Hon är kunnig på kirurgi och har en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon är även väldigt kunnig på exotiska djur och gnagare.